Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Una dintre ultimele victime ale SARS-CoV 2 este socrul deputatului Daniel Suciu: ” Pentru noi covid 19 a însemnat doar durere și atât” mărturisește parlamentarul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Daniel Suciu, a cărui socru a murit ieri răpus de temutul coronavirus, după o lungă suferință a scris pe pagina sa de facebook o emoționantă mărturie despre drama prin a trecut familia sa în ultimele zile. Despre lupta cu boala în spital, despre suferință și speranță și apoi despre cumplita despărțire în care nu-ti poți lua rămas bun de la cel drag, pe care ești obligat să-l  înmormântezi repede și fără participanți.

”Mulțumim tuturor celor ce au sperat alături de noi. Timp de 15 zile, atât am avut, speranța că un om bun va putea să învingă o boală nouă, urâtă și dureroasă. Doar că atât a putut lupta…nu pot spune ce înseamnă să nu-l vezi, să nu-ți poți lua rămas bun și în 12 ore să te desparți de cineva pe care-l iubești, numărând metri între noi și el și numărând câți putem să-l ducem pe ultimul drum.” a scris Daniel Suciu pe pagina sa de facebook.

Deputatul le-a mulțumit personalului medical și le-a transmis celor care-l urmăresc pe rețeaua de socializare să aibă grijă de cei dragi: ”Mulțumim cadrelor medicale ce s-au luptat alături de noi și oricât ar suna de statistic, decesul 683 pentru noi a însemnat despărțirea de bunul Aurel, un om cu adevărat bun ce va fi alături de noi mereu. Pentru noi, covid 19 înseamnă cu adevărat durere și atât. Aveți grijă de oamenii buni de lângă voi!” a mai scris Daniel Suciu.

Socrul deputatului a murit în 28 aprilie în Spitalul Județean de Urgență BN, unde era internat din 13 aprilie. A doua zi după internare i s-au prelevat probele și o zi mai târziu a venit și confirmarea că era pozitiv la Covid 19. Buletinul oficial vorbește despre hipertensiune arterială și o insuficiență circulatorie vertebro-bazilară, însă deputatul ar fi explicat pentru o publicație online că organismul socrului ar fi dezvoltat cheaguri de sânge, o complicație frecventă a noului coronavirus, ceea ce i-ar fi fost fatal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu