Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pieton ucis pe Valea Ilvelor de o autoutilitară care făcea manevre cu spatele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sfârșit dramatic pentru un bărbat de 52 de ani care a încercat să treacă prin spatele unei autoutilitare în Măgura Ilvei, luni după-amiaza.

Șoferul unei mașini utilitare nu s-a asigurat la efectuarea manevrei cu spatele a mașinii pe drumul județean 172 D în Măgura Ilvei și a dat peste un pieton care nu a observat intenția șoferului și care se afla exact în locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Ce puțin asta reiese din descrierea dinamicii accidentului, făcută într-un comunicat IPJ : ”Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, pe drumul județean 172 D, în localitatea Măgura Ilvei, șoferul unei autoutilitare, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, a accidentat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Rodna, pe care nu l-a observat și care se afla în spatele autoutilitarei”

Victima a fost găsită de paramedicii sangeorzeni ajunsi la locul accidentului în stop cardiorespirator si au inceput aplicarea protocolului de resuscitare. Un elicopterul SMURD plecat de la Baza Aeriană Jibou a aterizat în apropiere pentru a-l prelua pe accidentat.

Din păcate, în urma aplicării manevrelor protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a răspuns acestora, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să îi declare decesul la locul accidentului, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Nasăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Sursa foto: arhiva Ziuaonline

Share.

About Author

Lasă un comentariu