Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

La un pas de tragedie în Livezile: copilă de 6 ani accidentată de o mașină după ce a țâșnit pe drumul național

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tragedia a fost doar la câțiva centimetri distanță în cazul unei copile de 6 ani, lăsată nesupravegheată, care a traversat în fugă, marți seara prin loc nemarcat unul dintre cele mai intens circulate drumuri din județ: DN 17.

Copila, care a țâșnit pe DN 17 în localitatea Livezile, a fost acroșată cu oglinda retrovizoare de o mașină a cărui șofer circula regulamentar în direcția Bistrița-Vatra Dornei.

” În această după masă, pe drumul național 17, în localitatea Livezile, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, a acroșat cu oglinda o fetiță în vârstă de 6 ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure” a transmis IPJ BN. Fetiței i-a acordat primul ajutor un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. Din primele informații, victima de sex feminin era conștientă, prezintă suspiciune de fractură membru inferior și alte leziuni și a fost transportată cu ambulanța la Spital pentru tratament și investigații.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează IJP care anunță continuarea cercetărilor de către polițiștii Serviciului Rutier.

Share.

About Author

Lasă un comentariu