Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Provocare din partea deputatului Ionuț Simionca și PMP adresată bistrițenilor: haideți cu soluții pentru ieșirea din criză

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Ionuț Simionca și PMP lansează o provocare pe rețelele de socializare și le cere celor care îl urmăresc să vină cu soluții de relansare post criza.

Simionca spune și că  acest demers este invers celui practicat de partidele mari, care se cred stăpânele ideilor salvatoare : ”Cum putem să ieșim din criză?Într-un moment în care liberalii și pesediștii pretind că sunt atotștiutori și le dau ordine românilor, noi avem o altă abordare: vrem să îi ascultăm pe români, să vedem ce probleme au și cum văd ei rezolvarea acestor probleme.
Îi invit pe bistrițeni să vină cu idei de relansare a României, să găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare ”
scrie Simionca pe pagina sa de facebook.

 Deputatul promite pe pagina sa de facebook că se va face purtătorul de mesaj în Parlament a tuturor ideilor valoroase primite pe un site pus la dispoziție pentru colectarea ideilor. ” Mă angajez să preiau cele mai bune soluții ale bistrițenilor și să le transform în inițiative legislative în Parlamentul României. Vă invit să îmi spuneți cum putem rezolva problemele cu care vă confruntați pe solutiata.ro” a mai anunțat deputatul PMP. 

Share.

About Author

Lasă un comentariu