Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un gorjean a scăpat la limită dintr-un accident de tren în apropierea Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mașina condusă de un tânăr din Gorj a fost lovită joi seara pe calea ferată de la ieșirea din Bistrița spre Unirea .

Șoferul de 27 de ani al unei autoutilitare a fost surprins la volan de un tren regio chiar pe gabaritul căii ferate din zona străzii Agronomului. Mașina tânărului gorjean, care nu a oprit la  trecerea de nivel cu calea ferată, una e drept, nesemnalizată prin bariere. fără bariere. Șoferul a avut un noroc chior: mașina a fost doar acroșată de trenul regio, însă  în accident nimeni n-a pățit nimic. Ambulanțele Smurd au făcut cale întoarsă după ce au constatat că nici cei doi ocupanți ai mașinii și nici cei 15 pasageri ai trenului nu au fost răniți în accident.

Potrivit polițiștilor trenul implicar,  regio nr.15828, care circulă pe relația Bistrița- Bistrița Bârgăului și-a reluat deplasarea la scurt timp după impact.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Gorj, a fost testat cu aparatul etilotest-rezultatul fiind negativ. Acesta a fost sancționat contravențional de polițiștii Biroului Rutier ( cuantumul amenzii fiind de 1305 lei), informează Poliția Bistrița-Năsăud.

Foto arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu