Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Un șofer băut a reușit, singur pe drum, să răstoarne autocisterna cu lapte pe care o conducea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean a fost solicitat să intervină în jurul amiezii  în comuna Șieu Odorhei,  între localitățile Cristur si Coasta, la un accident  în care era implicată o autocisterna care transporta lapte și care s-a răsturnat.

Salvatorii ISU l-au găsit pe conducătorul auto, de 44 de ani în afara mașinii, unde i s-a și acordat și primul ajutor de către paramedicii beclenari. Potrivit ISU BN șoferul  prezenta leziuni usoare.

Poliția spune în schimb, că șoferul era băut bine. Alcooltestul a indicat o concentrație mare de alcool în sânge, de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii explică și cum s-a întâmplat accidentul în care șoferul a răsturnat mașina fără să fie incomodat de nimeni: a luat o curbă la stânga, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în șanțul din dreapta.

Cisterna car transporte lapte a ridicat probleme mai mari, pompierii militari asigurând măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor. Pentru că a fost vorba și de o scurgere de carburanți, pentru care există reguli stricte, a fost solicitată prezenta Gărzii de Mediu în zonă.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu