Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Medic neurolog pensionar pe lista neagră a deceselor Covid 19 din BN. Numărul cazurilor cu evoluție nefasta din județ a ajuns la 24

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numărul victimelor epidemiei de Covid 19 în Bistrița-Năsăud a ajuns la 24, după ce alte două paciente una de 72, respectiv 83 de ani, diagnosticate cu temutul virus au murit astăzi în Spitalul Județean de Urgență.

Potrivit statisticii prezentate luni seara, victima de 83 de ani s-a luptat cu boala mai bine de două săptămâni, fiind diagnosticată cu Covid 19 încă din 7 mai. Vârsta înaintată și comorbidități între care sunt menționate hipertensiunea arterială și  fibrilația atrială nu au ajutat-o în lupta cu Covid 19. A fost declarată decedată în 18 mai.

Una din victime este medic neurolog pensionar

Al doilea caz de deces de luni, 18 mai este cel al unei femei de 72 de ani al cărui organism s-a luptat cu boala aproape trei săptămâni, din 4 mai de când a fost confirmat diagnosticul de Covid 19. Avea în antecedente un accident vascular cerebral, dar și afecțiuni cardiace: insuficiență ventriculară și hipertensiunea arterială.

Pacienta care a murit astăzi  în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean, după ce a fost intubată  este medic neurolog, fostă angajată a Spitalului din Năsăud, pensionată, însă cu activitate la cabinetul privat, informație confirmată  din surse ale Direcției de Sănătate Publică. De altfel pe site-ul Spitalului Orășenesc Năsăud este publicat astăzi un anunț necrolog, în care foștii colegi deplâng trecerea în neființă a unui fost coleg, medic neurolog, fără însă să se precizeze cauza morții.

Pe lista națională acesta medicul neurolog este al 1113 caz de deces.

 

 

 

Sursa foto: captura video Mediafax

Share.

About Author

Lasă un comentariu