Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca, vot în Parlament pentru modificarea programului START-Up Nation

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce Parlamentul a votat astăzi un proiect de modificare a programului Start-up Națion, care include noi punctaje în funcție de mai multe criterii care ar fi fost cerute de mediul de afaceri, deputatul PMP Ionuț Simionca a anunțat că a votat proiectul, însă că este nevoie de mai multe flexibilizare a programului.

Simionca a declarat în plen, la votarea proiectului că este nevoie de o variantă îmbunătățită a programului: ”Tinerii antreprenori au nevoie de sprijinul autorităților pentru a porni o afacere, mai ales acum, în pandemie, când este nevoie de noi locuri de muncă și de investiții în economie. Strart Up Nation este un program care a plecat de la intenții bune, este un program necesar, dar avem nevoie de o variantă îmbunătățită a sa, care să-l facă să răspundă exact nevoilor celor care vor să meargă pe un drum nou”  a scris Simionca pe facebook.

Ce a spus Simionca în plen la votul proiectului de astăzi:

Inițiatorii proiectului, zeci de parlamentari, în marea majoritate apartinând PSD, au modificat criteriile Programului guvernamental Start-Up Nation, care includ procentaje diferite primite în funcție de codul CAEN, de caracterul inovativ al proiectului, includerea unui punctaj care să ia in calcul nivelul de educație al antreprenorului, la prima afacere sau la gradul de digitalizare propus de proiect. Citiți aici expunerea de motive a proiectul votat astăzi: http://www.cdep.ro/proiecte/2020/100/90/2/em294.pdf

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu