Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Drum județean blocat în urma unui accident. Victima accidentului transportată cu elicopterul la Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident între un autoturism și o autoutiliară în Nimigea la intrarea în localitatea în Mogoșeni a blocat drumul județean 172 D, joi dimineața, iar șoferul uneia dintre mașini a fost foarte grav accidentat.

Polițiștii susțin că la ieșirea din localitatea Mogoșeni, pe drumul județean 172, pe direcția de mers spre Beclean, șoferul unui autoturism, un bărbat de 68 de ani, din Zagra, a luat în viteză o curbă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă care circula, regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, bărbatul din Zagra a fost extrem de grav rănit. A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru extragerea șoferului din mașina avariată. Echipajul de terapie intensivă a constatat că victima este politraumatizată, că are fracturi la membre inferioare, membre superioare și bazin. După  stabilizarea șoferului medicii au chemat un elicopter  de la Baza Jibou pentru  transportul acestuia la o Clinică de specialitate din Cluj. Elicopterul a aterizat și  echipajul SMURD a preluat deja pacientul de la echipajele locale.

Polițistii transmit că se lucrează la deblocarea DJ 172 D, mai multe echipaje de polițiști intervin la fața locului și dirijează circulația. Celălalt șofer implicat, un bărbat de 32 de ani nu consumase alcool, au stabilit polițiștii, care continuă cercetarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu