Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bistrițean de 51 de ani a fost găsit mort astăzi în spațiul de carantină în care era cazat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 51 de ani a murit subit, astăzi  în timp ce se afla într-unul din spațiile de carantină din județ.

Bărbatul a fost găsit zăcând în cameră, după ce un angajat al centrului a semnalat că omul nu se atinsese de micul dejun, atunci când i s-a livrat prânzul  și că nu răspundea în niciun fel, așa că jandarmii care pazeau clădirea centrului au forțat ușa camerei.

Pentru că bărbatul a fost găsit inconștient personalul centrului a chemat Ambulanța prin 112. A fost prea târziu însă, bărbatul era deja mort, așa că medicul de pe Ambulanță s-a văzut obligat să-i constate decesul.

”O echipă formată din polițiști de la Investigații Criminale și Criminalistic se află la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului” anunță într-un comunicat de presă Instituția Prefectului, cea care a și anunțat moartea bărbatului .

Potrivit sursei citate bărbatul de 51 ani era revenit în țară din Germania. În 22 mai, la întoarcere i s-a stabilit izolare obligatorie la domiciliu ca urmare a revenirii în țară dintr-o călătorie internațională. Trei zile mai târziu, adică în data de 25 mai, omul a fost prins de forțele de ordine că a că a încălcat măsura izolării și a fost trimis, deîndată  în carantină sub pază.

Autoritățile precizează că bărbatul găsit mort nu a semnalat că ar avea probleme de sănătate, sau simptomatologie specifică CoVid-19 ori  alte probleme și că ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie.: ”În funcție evoluția situației, vom reveni cu mai multe amănunte despre acest caz în momentul în care va fi definitivat raportul asupra decesului persoanei în cauză” transmit autoritățile.

Share.

About Author

Lasă un comentariu