Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Copilă de 2 ani, cu arsuri, transportată cu elicopterul la București, după ce părinții au anunțat accidentul cu o întârziere de două zile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O copilă de doi ani din Braniștea opărită accidental cu apă fierbinte a fost transportată în această seară cu arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe corp  cu un elicopter la București.

Cazul a fost tratat drept o urgență majoră după ce medicii și paramedicii Smurd au aflat că părinții au sunat la 112 cu  o întârziere de cel puțin două zile de la accidentul casnic , timp în care au îngrijit-o pe micuță cu mijloace improvizate. La micuța victimă au ajuns sâmbătă seara un echipaj SAJ și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Copila a fost dusă inițial la Centrul de Primiri Urgențe Beclean  de unde a fost  preluată în această noapte  de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la o Clinică de specialitate din București.

Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală în care fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care  fetiță de 2 ani și jumătate, din localitatea Braniștea, a suferit arsurile.  ”Conform primelor verificări, se pare că fetița ar fi suferit arsurile în urmă cu câteva zile, când ar fi tras pe ea un vas cu apă fierbinte, însă mama fetiței ar fi încercat să o trateze acasă. Polițiștii din Beclean continuă cercetările în acest caz.” informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Cazul fetitei de 2 ani de a Braniștea e al doilea în ultima săptămână de copii mici care au suferit arsuri grave după ce au tras vase cu lichide fierbinți peste ei. În 30 mai la Năsăud un băiețel de 2 ani și-a tras o oală fierbinte cu lapte peste el Băiețelul a fost transportat la o clinică de specialitate din Mureș.

Share.

About Author

Lasă un comentariu