Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trupul tânărului înecat în lacul de la Budurleni a fost găsit luni noaptea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ISU Bistrița-Năsăud a anunțat luni noaptea că echipajele sale care au căutat trupul tânărului de 19 ani anunțat dispărut în apele lacului Budurleni în cursul zilei a fost găsit noaptea, în jurul orelor 22,30. Trupul tânărului a fost depistat în apă la circa 100 de metri de mal, fără semne vitale.

Deși inițial ISU a anunțat că  echipele trimise, e vorba de scafandri și de echipajele de căutare cu barca pneumatică se  vor  retrage și că vor reveni cu căutările a doua zi. Echipele căutau în perimetrul lacului piscicol din Budurleni, comuna Teaca  încă de la ora 15,00, după ce au primit alerta că un tânăr de 19 ani s-ar fi înecat în lac

La locul indicat au fost direcționate un echipaj de pompieri cu o baracă de salvare, echipajul de scafandri, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor.

 

Deocamdată nu sunt clare circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Locul în care s-a întâmplat drama are exclusiv destinație piscicolă. E vorba de un complex piscicol cu trei iazuri si doua elestee, care insumeaza un luciu de apa de 102 ha (foto).

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu