Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Unsprezece noi cazuri de Covid 19 de ieri până azi. Îngrijorare stârnesc 4 cazuri depistate la Caminul de Batrani de la Maieru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numărul cazurilor de infectare cu Covid 19 din județ a sărit la 378, după confirmarea astăzi a  încă 11 cazuri noi, reiese din informarea transmisă de Instituția Prefectului.

Stârnește îngrijorare la nivelul autorităților apariția a patru cazuri la un alt centru de bătrâni din județ, este vorba potrivit surselor Bistrița Express de Căminul pentru vârstnici de la Maieru. Informarea prefecturii menționează un cadru medical, o asistentă și trei pacienți printre cei ale căror testele le-au ieșit pozitive. Săptămâna trecută Centrul de Nușeni s-a confruntat cu o situație asemănătoare, cu un asistent și un pacient infectaț cu Covid. Retestare  personalului și a vârstnicilor nu a indicat însă alte îmbolnăviri și între timp cei doi s-au vindecat .Personalul centrelor de bătrâni și a celor cu dizabilități, dar și pacienții este testat o dată la două săptămâni, ca parte a măsurilor obligatorii stabilite de Ministerul Sănătății .

La fel și cei din Centrele de Dializă. Așa au fost depistate astăzi două cazuri noi printre pacienții de la Diaverum, centrul privat de analiză din Bistrița, unitate medicală care s- a mai confruntat cu cazuri printre pacienți dar și personalul centrului.

Credit foto: Caminbatranimaieru.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu