Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Izolarea nu se va mai aplica la sosirea din Germania, Austria și alte 15 țări, dar rămâne în vigoare pentru Marea Britanie, Italia, Spania, Franța

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lista țărilor pentru care la sosirea în România nu va mai fi obligatorie, începând de luni intrarea în izolare a fost stabilită sâmbătă într-o ședință online a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Sunt incluse pe această lista statele vecine: Bulgaria și Ungaria, apoi Germania, Austria, Cehia, Grecia , Federația Elvețiană și Norvegia.  Tot pe lista statelor exceptate mai sunt:   Cipru, Croația, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta,, Slovacia și Slovenia . În schimb nu sunt pe listă  Belgia, Franța, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania, Turcia, SUA și Iran, ceea ce înseamnă că cei care sosesc din aceste țări intră automat în izolare 2 săptămâni.

Lista țărilor pentru care se ridică restricțiile va fi actualizată săptămânal, la începutul fiecărei săptămâni.

Odată cu noile măsuri  zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției se vor relua în condițiile stabilite de Hotărârea De Guvern privind privind declararea stării de alertă .Măsurile aprobate se aplică începând cu data de 15.06.2020, ora 00:00.

Hotărârea aprobată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență este disponibilă pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, și pe site-ul Poliției de Frontieră.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu