Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

FĂRĂ UTILITĂȚI: Mai multe localităti din BN fără electricitate din pricina lucrărilor. Și Aquabis a sistat apa în câteva localități

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Braniștea și Măluțul nu au apă astăzi până la ora 16,00 a anunțat Aquabis care are programate lucrări.  Nici la Chiuza și Piatra nu este apă la robinete, însă lucrările de aici sunt estimate să dureze până către seară, reluarea furnizării apei fiind programată după ora 19,00.

Și orașul Năsăud, zona blocurilor e fără apă potabilă, intreruperea fiind făcută pe fondul unei avarii, iar anunțul Aquabis menționează ora 14,00 pentru reluarea furnizării.

Întreruperi electricitate marți în Bistrița, Piatra Fântânele și Țâgșor
SDEE anunță că o strada in Bistrița, Oituzului, blocurile 1 A și 1B rămân fără electricitate pânăla ora 15,00 pentru efectuarea de lucrări la reţeaua de joasă tensiune.

La Țăgșor, Țăgșor Vale este programată o altă serie de lucrări la rețeaua de joasă tensiune între orele 09 00 -15 00. La Fîntînița și Fîntînița Cătun, tot astăzi între  09 00 -17 00 nu va fi electricitate, așa cum nu va fi nici la Piatra Fîntînele în sat, dar și în zona Centrală Eoliană, Dialog, Telemobil, Conex, Măgura Calului, Vraja Muntelui, Salva între 09 00 -17 00. Tot lucrări programate de Electrica sunt în   Salva, Zona de la intersecția înspre Coșbuc, str. Butăceni, Fabrică Biomasă, anunță SDEE Transilvania Nord.

Share.

About Author

Lasă un comentariu