Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Biblioteca Județeană intră în faza a 2-a a relaxării: deschide și sala de lectură

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud a decis să deschidă și sala de lectură, după ce în urmă cu trei săptămâni a permis reluarea împrumutului de cărți.

Anunțul făcut de Biblioteca Județeană joi seara precizează că sala de lectură va fi deschisă începând de luni, 22 iunie cu respectarea însă a regulilor de distanțare socială.

Biblioteca Județeană s-a redeschis într-o primă etapă în 21 mai însă doar cu secțiile de împrumut (pentru adulți și copii), în condiții speciale și recomandarea ca pentru  dinamizarea procesului de împrumut, să se accesa un catalogul online cu posibilitate de rezervare telefonică.

Ulterior Grupul de Gândire Strategică a transmis răspunzând la o întrebare că Guvernul va analiza posibilitatea deschiderii sălilor de lectura și va anunța o eventuală decizie însă nu a făcut-o până acum. Prin hotărârea privind prelungirea stării de urgență adoptată în 16  iunie nu sunt permise în continuare activitățile în teatre, săli de concerte în spații închise iar despre activitatea din biblioteci se precizează că va face obiectul unui ordin comun Ministerul Culturii-Ministerul Sănătății.

Cedit foto: Biblioteca Județeană Bistrița Nsăăud

Share.

About Author

Lasă un comentariu