Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bistrițean infectat cu Covid 19 a murit după ce a fost transferat de la Institutul Inimii, instituție care se confruntă cu un focar epidemic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean de 77 de ani cu afecțiuni cardiace, infectat cu Covid 19 a murit ieri la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, anunță autoritățile de sănătate publică. Bărbatul fusese internat inițial la Institutul Inimii, însă după descoperirea infecției cu Covid 19 a fost transferat la Spitalul de Infecțioase.

Bărbatul considerat în statisticile județene ale noului coronavirus cazul de deces numărul  42 din Bistrița-Năsăud a avut ghinionul să fie internat la Institutul Inimii din Cluj în momentul declanșării acolo a unui adevărat focar epidemiologic de infectare cu Covid 19. Potrivit ziarului Financiar numărul cazurilor de infectare cu Covid 19 raportate sâmbătă, 20 iunie la Institutul Inimii ajunsese la 23 dintre care 14 cadre medicale și 9 pacienți. Potrivit sursei citate cinci dintre pacienți sunt la Terapie Intensivă la Secția de cardiologie, însă restul spitalului a fost degajat pentru o dezinfecție generală iar pacienții au fost mutați.

Sursă foto: Turda News

Share.

About Author

Lasă un comentariu