Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Transmixt are de furcă cu călătorii care urcă fără mască în autobuze. Ce a anunțat conducerea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Șoferii din transportul public urban de călători a Bistriței  nu mai fac față călătorilor care refuză să poarte masca la urcare în autobuze, iar conducerea companiei cere ajutorul autorităților.

Într-o postare pe facebook conducerea Transmixt scrie  că nici șoferii și nici angajații companiei nu au atribuții de control și amenzi pentru nepurtarea măștilor în interiorul  autobuzelor: și cer  ”Cu regret constatăm că unii călători ignoră obligația de a purta mască de protecție atât la urcare în mijloacele de transport cât și pe parcursul călătoriei. Această ignorare a regulilor pune în pericol atât sănătatea călătorilor (a dumneavoastră), cât și a angajaților noștri (conducătorii auto). În acest sens, suntem foarte preocupați de riscurile generate de comportamentul acestora. Din păcate, nici compania Transmixt, nici conducătorii auto angajați ai acesteia nu au atribuții de control și dreptul de a lua măsuri cu privire la acest comportament, de aceea orice atitudine publică este bine venită”.

Cele mai mari probleme sunt întâmpinate pe liniile către Subcetate și Viișoara, acolo unde sunt cei mai refractari călători.” Șoferii nu au ce sa le facă, sunt foarte vocali cei care se urcă fără mască, iar șoferii nu se pot expune în timp ce conduc. Am avut probleme pe liniile astea, ne-au fost sparte geamuri și am avut parte de tot felul de surprize neplăcute” au explicat pentru Bistrița Express surse de la nivelul companiei de transport. Rebeli au fost și pe cursele catre Leoni, însă fotografii transmise companiei și măsurile luate de compania româno-germană, care are un regulament dur anticovid  i-au liniștit pe cei care făceau probleme.

Transmixt a cerut autorităților locale să-i sprijine: ” polițiștii locali ar putea fi prezenți în zona statiilor cu probleme si sa le interzică accesul in autobuze celor fără masca pe figură”

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea- VERZII de Bistrita-Nasaud în

    Transmixt are perfecta dreptate insa fix degeaba ! Pai daca electoratul se ia dupa tov Ciolacu si Tariceanu care tot urla in gura mare sa se opreasca sarabanda povestilor cu COVIDUL, ameninta Guvernul cu motiune de cenzura si baga populisme cat incape, normal ca o parte din electoratul care-i crede renunta la masca. Au acestia masca pe ochi si dopuri in urechi?.

Lasă un comentariu