Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liniile cu călători-problemă ale Transmixtului luate la puricat de jandarmi. În vizor au fost călătorii care nu poartă mască

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Patrule ale jandarmilor au vizat ieri cele două linii pe care circulă majoritatea călătorilor care refuză să poarte mască de protecție ale operatorului de transport urban de călători, este vorba de liniile 2 și 13, Viișoara, respectiv Subcetate.

Jandarmii i-au vizat pe cei care s-au urcat fără mască de protecție și i-au și amendat sau avertizat în scris pe câțiva dintre aceștia, anunță un comunicat de presă al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud. Valoarea amenzilor s-a ridicat la  2.000 lei plus un avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție.

Jandarmii au trecut și prin benzinăriile din Bistrița dar și prin magazinele de cartier din Sărata și Viișoara, zone considerate și acestea problematice. Si aici amenzile pentru nepurtarea măștilor s-au ridicat în total tot la 2000 de lei.   ”Au fost verificate 8 societăți comerciale din care 6 magazine și 2 stații de alimentare cu carburanți, fiind aplicate 12 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție..Astfel de acțiuni vor mai fi organizate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus” anunță Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Reamintim că reprezentanții conducerii Transmixt au cerut insistent autorităților publice locale să verifice și să ia măsuri împotriva călătorilor care refuză să poarte mască în mijloacele de transport în comun, reamintind că legea nu permite operatorului de transport să sancționeze pe cei care nu respectă legislația pe timpul stării de alertă.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu