Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânără de 29 de ani răpită noaptea, în Sângeorz Băi, de 4 bărbați din Orăștie. Indivizii au fost prinși în trafic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un telefon dat pe numărul de urgență 112,  noaptea trecută în jurul orelor 2,00,  a pus pe jar polițiștii din județ.  Pentru că era reclamată răpirea unei tinere de 29 de ani dintr-o locuință din Sângeorz Băi care-ar fi  fost urcată cu forța într-o mașină de 4 indivizi, echipajele de poliție au pornit în căutarea autoturismului pe care l-au și interceptat-o și oprit în apropiere de Năsăud.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bistrita-Năsăud, în mașina oprită se afla tânăra de 29 de ani căutată și alți patru indivizi, toți cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani, cu domiciliul în Orăștie. Atât victima cât și  prezumtivii răpitorii au fost conduși la sediul poliției județene, unde cei patru bărbați au primit mandate de reținere după o anchetă care s-a prelungit până dimineață.

Polițiștii le-au întocmit celor patru dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu, și urmează să-i conducă duminică în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Se pare că victima răpirii, și ea cu domiciliul în Orăștie ar fi avut în urmă cu ceva timp o relație cu unul dintre agresori, relație care ar fi degenerat, motiv pentru care aceasta a plecat și s-a  stabilit  provizoriu în județul Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu