Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Efectul CCR : Un bărbat de 56 de ani cu Covid 19 și cu boli cronice, al doilea pacient externat la cerere din Spitalul Județean BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bolnav de 56 de ani, infectat cu Covid 19 este cel de-al doilea pacient al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud externat la cerere, ca urmare a deciziei CCR apărută în Monitorul Oficial în 3 iulie.

Pacientul  care are obezitate, un factor de risc pentru Covid 19, n-a ținut cont nici de faptul că rezultatele analizelor radiologice făcute indicau o afectară pulmonară caracteristică unei infecții cu Covid 19 și a insistat să părăsească să părăsească SJU. El a ignorat obiecțiile  medicilor care i-au spus că există posibilitatea să se întoarcă în unitatea spitalicească într-o stare mult mai proastă și a părăsit luni, 6 iulie Spitalul Județean.

În județul Bistrița-Năsăud doi pacienți cu Covid 19  au fost externați până acum din Spitalul Județean de Urgență, potrivit Instituției Prefectului. Este vorba de un băiat de 13 ani, dintr-o familie cu încă un caz de Covid 19, pentru care părinții n-au mai dorit să aștepte rezultatul celui de-al doilea test  (un prim test a fost negativ) si pacientul de 56 de ani. Potrivit surselor Bistrița Express patru persoane infectate cu Covid 19 ar fi refuzat internarea, după apariția deciziei CCR.

Ministrul sănătății Nelu Tătaru a declarat la Digi24 că circa 550 de pacienți au fost externați de duminică până luni din spitalele din toată țara, ca urmare a deciziei CCR.

Share.

About Author

Lasă un comentariu