Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Județul BN a depășit și pragul de 600 de cazuri Covid 19. S-au mai adaugat alte decese pe lista neagră a coronavirusului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zece noi cazuri de Covid 19 și două decese de la ultima raportare, cea de miercuri, s-au înregistrat în Bistrița-Năsăud în ziua cu cele mai multe noi cazuri de până acum din țară: 614.

Județul Bistrița-Năsăud a trecut de pragul de 600 de persoane raportate oficial ca infectate cu SARS Cov 2, raportand în 9 iulie 603 cazuri, din care 161 sunt încă active. Dintre pacienții infectați, trei, între care un copil au fost externați la cerere, ca urmare a deciziei CCR. A crescut si ponderea cazurilor Covid 19  în rândurile populației județului  și a ajuns astăzi la o incidență  de 2,11 la mia de locuitori.

Două decese înregistrate în seara zilei de 8 iulie a unor bolnavi de Covid 19  a ridicat numărul morților din județ  de pe lista temutului coronavirus la 54 de persoane. Unul dintre dintre cei care au pierdut lupta cu boala, un bărbat de 59 de ani nu avea boli cronice și nici nu face parte din categoria bolnavilor de Covid 19 cu comorbidități. Lupta cu boala a dus-o din 24 iunie când a fost internat în Spitalul Județean de Urgență. starea i s-a deteriorat dramatic în 1 iulie când a ajuns la Terapie Intensivă unde a murit 7 zile mai târziu,

În cazul unui bărbat de 66 de ani, internat două zile mai târziu la Spitalul Județean de Urgență numeroasele afecțiuni și-au spus cuvântul. Avea diabet zaharat, una dintre cele mai vulnerabile afecțiuni în fața coronavirusului, amputație de membre inferioare, accident vascular cu sechele dar și insuficiență renală și cardiopatie ischemică. O singură zi a rezistat în Terapie intensivă. A decedat miercuri seara.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu