Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Toți turiștii români vor fi testați la intrarea în Grecia. Decizia anunțată de postul national de radio bulgar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turiștii români nu mai intră fără testare în Grecia. Toți cei care intră în țară  pe la punctul Kulata-Promachonas, singurul punct de frontieră rutier deschis pentru turiștii din România, vor fi testați contra Covid 19, a anunțat  joi postul de radio naţional bulgar (BNR).

Decizia ar  fost luată de partea elenă după ce au fost confirmați cu Covid 19 mai mulți turiști străini din insula Thassos, vizitată cu predilecție de români

Până în prezent, în Thassos au fost consemnate şase cazuri de turişti infectaţi cu noul coronavirus, însă deocamdată nu se știe dacă vreunul este român.  Patru dintre ei, care sunt cetăţeni sârbi dar celorlalți doi turiști infectați nu le-a fost precizată naționalitatea.

Guvernul elen a anunțat creșterea numărul testelor făcute persoanelor care intră în ţară prin punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria pe fondul deteriorării situației epidemice din țările vecine.

În cursul zilei de joi, aproape 90% dintre cei care au intrat prin punctul Kulata-Promachonas au fost testaţi., relatează Hotnews care precizează și că autorităţile greceşti sunt pregătite să testeze fiecare turist nou sosit.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu