Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum comentează deputatul Cristina Iurișniți adoptarea proiectului ” Fără penali” și ce urmează

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Cristina Iurișniți a comentat pe facebook rezultatul votului de astăzi din Camera Deputaților la inițiativa „Fără penali în funcții publice” și care a trecut  cu 295 voturi și o abținere.

Deputata reamintește că acum câțiva ani strângea semnături în stradă alături de colegi pentru această inițiativă: ” Am reușit să strângem peste 1.000.000 de semnături la nivel național și 10.000 la nivel local, în cel mai roșu județ din Transilvania! După îndelungi și repetate insistențe și demersuri parlamentare, astăzi am mai făcut un pas înainte spre curățarea politicii și administrației românești. „Fără penali în funcții publice”, inițiativă cetățenească de revizuire a Constituției, a primit vot de adoptare în Camera Deputaților! E un moment istoric și pentru că practic toți deputații din Parlamentul României, inclusiv cei ai PSD, nu au mai putut da înapoi de la a susține proiectul public și prin vot!”. Lansată în 2018, campania „Fără penali în funcții publice”, pe care am coordonat-o la nivelul județului Bistrița-Năsăud, a reunit vocea a peste 1 milion de români care au semnat și susținut acest demers de stopare a hoților spre funcții și bani publici”.

Cristina Iurișniți avertizează ca ceea ce e mai greu încă nu a trecut

Cristina Iurișniți explică și că referendumul va fi pasul cel mai dificil: ” Aici proiectul este cel mai vulnerabil și se pare că vechea clasă politică aici ar vrea să acționeze. Acești condamnații penal definitiv trebuie scoși din politică și din funcțiile publice din România” a mai comentat deputatul USR.

Share.

About Author

Lasă un comentariu