Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ne apropiem de 60 de cazuri de decese în legătură cu Covid 19 în Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două noi cazuri de  decese de pe lista Covid 19 ridică la 59 numărul cazurilor mortale înregistrate în județ în legătură cu noul coronavirus, potrivit ultimei raportări transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

Ambele cazuri au fost pacienți cu multiple afecțiuni. Un bărbat de 70 de ani,  trecut pe lista deceselor la poziția 58 în județul Bistrița-Năsăuda murit după opt zile de la confirmarea diagnosticului de Covid 19. Era grav bolnav în momentul confirmării infectării cu Covid 19, având  un neoplasm cu metastaze, o afecțiune oncologică în stadiu avansat și un diabet zaharat de tip II. zaharat tip II.

Al doilea deces survenit în 13 iulie este numărul 59, pe lista Covid în județul Bistrița-Năsăud,. E vorba de o femeie, 65 ani, internata in 21 iunie pe secția de  Medicina Interna  cu Insuficienta respiratorie acuta, Bronhopneumonie acuta. A fost transferată  in 23 iunie in Sectia ATI, unde a decedat in 13 iulie.
Avea în antecedente Infarct miocardic vechi, By-pass aorto-coronarian, Hipertensiune arteriala, Cardiopatie ischemica, Insuficienta cardiaca.

Share.

About Author

Lasă un comentariu