Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Nicio zi fără amicii alcoolului la volan.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni au oprit în această dimineață în jurul orelor 3,00 pe un bulevard din Bistrița, pentru verificări un tânăr șofer care conducea o mașină înmatriculată în Mureș.

Șoferul, un tânăr de 22 de ani din Rebrișoara era băut, fiind dat de gol de etilotest. Rezultatul a fost de 0,41 mg/litru, alcool pur în aerul expirat, așa că tânărul împreună cu polițiștii au făcut un drum  la spital pentru prelevarea de mostre care să stabilească cu exactitate alcoolemia. Oricum se va alege cu dosar penal  pentru conducere sub influența alcoolului.

Cu câteva ore polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat  în trafic, pe un drum de țară, un șofer băut bine. Bărbatul de 34 de ani, din Lunca Leșului a fost depistat pe drumul județean 172C, pe raza localității Leșu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu