Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi medici infectați cu Covid 19 și depășirea pragului de 800 de îmbolnăviri-bilanțul ultimelor 24 de ore în BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Județul Bistrița-Năsăud a depășit pragul de 800 de îmbolnăviri de Covid 19 și a raportat astăzi 810 cazuri de la debutul pandemiei. În ultimele 24 de ore s-au îmbolnăvit alți 18 locuitori ai județului, între care doi medici ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

Unul dintre medicii confirmați pozitiv astăzi este anestezist și lucrează pe secția de Terapie Intensivă a SJU,  în timp ce celălalt este pneumolog, angajat al secției TBC. Ambii s-ar fi  infectat în concediul de odihnă, unul dintre aceștia întorcându-se de pe litoralul grecesc.

De la debutul pandemiei s-au îmbolnăvit în total 50 de cadre medicale din județ dintre care 15 medici. Cu excepția celor doi medici depistați pozitiv, niciunul dintre membrii personalului medical sau auxiliar nu mai este pozitiv, potrivit comunicatului transmis astazi de Instituția Prefectului BN. De altfel cu toții s-au întors la muncă.

Decesul cu numărul 65 din Bistrita-Nasaud

Statisticile de astăzi consemnează și un nou deces înregistrat în ultimele 24 de ore, al 65-lea din județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de Coronavirus.
Este vorba de o femeie de  81 ani, internată în urmă cu 10 zile  la Secția Medicină Internă  cu Pielonefrită acută și Pneumonie dreapta. A fost  transferată în 21 iulie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în 27 iulie. Avea în antecedente un accident vascular cerebral, care-i lăsase sechele.

Share.

About Author

Lasă un comentariu