Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alegeri locale în pandemie: secretarul general Robert Sighiartau da asigurari ca se vor lua măsuri suplimentare pentru protecția alegatorilor și observatorilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău dă asigurări că Guvernul va adopta  măsuri speciale suplimentare pentru desfășurarea în siguranță a alegerilor locale și spune că scrutinul se va desfășura la termen, pentru că țara, în actuala situație nu-și permite accentuarea luptei politice pe termen lung ”pe alocuri cu accente de iresponsabilitate”

”Vom lua măsuri suplimentare pentru a asigura protecția celor care sunt implicați în procesul electoral, asigurându-le și noi măști și dezinfectanți pe lângă cele date, presupun, de Autoritatea Electorală Permanentă. E adevărat că e o situație specială și trebuie să avem grijă de sănătatea alegătorilor, a candidaților și a celor implicați în secțiile de votare, dar cred că, cu atenție, alegerile se pot desfășura în siguranță și democratic”, a declarat pentru Newsweek.ro secretarul general al PNL.

Sighiartău a mai spus și că dată încheiate alegerile toți factorii decidenți și nu doar Guvernul ar putea sa se concentreze  pe lupta cu pandemia: „Nu cred că amânarea alegerilor locale e o soluție, pentru că iată ce se întâmplă din cauza faptului că suntem într-o continuă campanie electorală: politicieni și primari populiști fac declarații iresponsabile cu privire la gravitatea virusului sau aruncă cu bani doar din interes politic.

O dată ce am depăși aceste alegeri, ne-am putea concentra toți, nu doar guvernul, pe ceea ce trebuie făcut în lupta cu pandemia.” a mai spus Sighiartau care a  adăugat și că  organizarea scrutinului trebuie să aibă în prim plan protejarea sănătății tuturor celor implicați, de la candidați la alegători.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Cum mizda pasi a ajuns mucea asta de penticostal mare secretar general penele?Cred ca nici nu a auzit de penele pana la vizita in judet a sefimi !!!

Lasă un comentariu