Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

ALEGERI: Solicitare de mutare a unei stații de asfaltare din Bistrița. Ce propune Dan Ciobănică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un candidat la Primăria Bistrița și-a propus să identifice zone pe care există construcții inutile sau care pot fi relocate cu ușurință pentru a lăsa loc spațiilor verzi, de recreere sau zonelor de dezvoltare ale orașului.

Dan Ciobănică (Partidul Verde) a pus ochii pe o astfel de zonă:  perimetrul stației de asfalt din Bistrița, strada Victor Babeș, o construcție care a devenit inadecvată  după dezvoltarea municipiului. ” În 2020, stația de asfalt construită în anii 80 pe strada Victor Babeș este amplasată între blocurile si casele bistrițenilor. Stația de asfalt nu mai poate funcționa in acest loc pentru ca nu se mai încadrează in zonă. Relocarea statiei de asfalt rezolvă o problemă mare de poluare a orașului Bistrița.” spune  Ciobănică, care are și sugestii: ”Soluția pentru rezolvarea poluarii este mutarea statiei de asfalt pe un teren care apartine primariei la marginea orașului si a localităților componente( ex.Parcul Industrial).”

Iar terenul care rămâne eliberat poate avea o altă destinație utilă pentru bistrițeni: ” fie un cartier de locuințe, fie parc pentru copii, fie parc pentru om si animale de companie. Acesta suprafața de teren pe care se află acum stația de asfalt, situată pe malurile râului Bistrița trebuie gândită foarte bine pentru dezvoltarea si viitorul orașului nostru.” mai spune candidatul Verzilor la Primăria Bistrița.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu