Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avem un nou bilanț negru în județ: 4 morți diagnosticați cu Covid 19. Îmbolnavirile noi au scăzut

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două zile consecutiv, ieri și astăzi s-au înregistrat câte două decese ale unor pacienți cu Covid 19 în Spitalul Județean de Urgență BN, respectiv în secția externă de Boli Infecțioase.

O femeie de 63 ani internată în 24 iulie in Sectia Boli Infectioase cu pneumonie acută și Insuficiență respiratorie acută a necesitat transferul 4 zile mai târziu  in Sectia ATI, unde a decedat in 5 august. În istoricul medical al femeii era consemnat astm bronșic.

Un alt pacient de 86 de ani, diagnosticat cu Covid 19 a fost internat in 25 iulie in Secția Boli Infectioase  unde a și decedat in 5 august, după ce au intewrvenit complicațiile. Era bolnav și el de astm bronșic dar avea și probleme cardiace:  Cardiopatie ischemică, bloc de ramura dreapta, insuficiență cardiacă.

Un pacient de doar 53 ani, este unul dintre cei mai tineri decedați din județ, diagnosticați cu Covid 19. Bărbatul a fost unul dintre acele cazuri cu evoluție imprevizibilă: internat in 20 iulie in Secția Boli Infectioase  a dezvoltat o pneumonie instertitiala bilaterala, insuficienta respiratorie acuta iar starea i s-a degradat extrem de repede, astfel că  in 22 iulie a fost transferat in Secția ATI, unde a  decedat azi, 6 august.  Avea în antecedente  Anemie Biermer, un ti de anemie severă care afecteaza intimp organismul, avea adenom de prostată și  bronșită cronică obstructivă în antecedente

Printre victimele COVID 19 se numără și un bărbat de 90 ani din judetul Bistrita-Nasaud, cu evoluție fulminantă abolii. Internat in 28 iulie in Secția Boli Infectioase cu pneumonie atipica, și Insuficienta respiratorie și o stare generală septică a  decedat în 6 august. Este vorba de decesele 71-74, consemnate în statistica neagră Covid 19 din județ.

Dincolo de un număr mare de decese județul are în ultimele 24 de ore doar 6 cazuri noi de îmbolnaviri,

Share.

About Author

Lasă un comentariu