Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha la BEX Tv în ziua în care a anunțat că renunță la funcție pentru candidatura la Consiliul Județean(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha a vorbit astăzi la BEX-Tv despre motivele care l-au determinat să dea funcția de prefect pe o candidatură la  președinția  Consiliului Județean BN și să ceară Guvernului să-l revoce din funcție.

A explicat că s-a săturat de cât de nereformate sunt instituțiile publice în județ și spune că schimbarea directorilor nu e suficientă , că trebuie transformări structurale, care să le permită tinerilor competenți și oamenilor cu expertiză să aibă acces la funcțiile din sistemul public. Prefectul Dolha a făcut referire în special la Consiliul Județean, unul dintre cei mai mari angajatori din județ și în mod sigur cel mai mare angajator public:

Share.

2 comentarii

  1. Balan Marius -Horea- VERZII de Bistrita-Nasaud în

    Inca de la instalare l-am asaltat pe domnul Prefect cu petitii si sesizari pe aspecte de mediu. M-a primit excelent cu multa rabdare de cateva ori in biroul dansului, fiind uimit pe urma de rapiditatea raspunsurilor primite prin posta dar si rezolvarea problemelor semnalate de VERZI. Am admirat la dansul ,compasiunea fata de cetatenii care si-au pierdut bunurile, casele in flarari. Cele doua familii din Sirioara si Domnesti au fost sustinute cu materiale de constructii la interventia Prefectului. La fel s-a intamplat si la inundatiile din acest an. VERZII va multumesc mult si va doresc multa SANATATE d-le Dolha !!!

  2. Județul Bistrița-Năsăud are nevoie de o schimbare după ce două mandate a fost condus de chelnerul Radu Moldovan, căruia asemenea oamenilor fără multă scoală i s-a urcat democratia la cap si a devenit baron local, considerând acum că judetul este propria lui mosie. Desi nu-l duce capul, chelnerul Răducu ia decizii după bunul său plac. El nu-i in stare să administreze si să solutioneze unitar problemele cu care se confruntă localitătile de pe intregul teritoriu administrativ. El s-a concentrat numai pe asfaltarea drumurilor neglijând complet celelalte probleme cu care se confruntă judetul. Spre exemplu, locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă curentă si au amenintat cu trecerea la judetul MURES. Un alt exemplu de incompetență sau chiar prostie este decizia lui Răducu de a construi încă o sală de sport la Unirea în conditiile in care orasul Bistrita nu are o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Din moment ce ai o sală polivalentă de ce să mai faci una când cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița. Si exemplele ar putea continua. Recent, Consiliul Judetean a alocat in mod discretionar suma de 900.000 de lei clubului privat de fotbal Gloria Bistrița. In schimb nu a făcut nimic pentru crearea infrastructurii învătământului superior prin construirea unui Campus Universitar modern la Bistrita. Asta înseamnă să ai la conducerea judetului indivizi lipsiti de educatie.
    Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk

Lasă un comentariu