Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca după o vizită pe platforma industrială: ”voi fi partenerul firmelor bistrițene”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul PMP la funcția de primar al Bistriței, Ionuț Simionca s-a întâlnit ieri cu angajați și reprezentanți ai managementului din zona industriala a municipiului.

”Am fost marți în zona industrială a Municipiului Bistrița, unde am întâlnit mulți oameni care susțin candidatura mea la primărie.Îi apreciez pe angajații de pe platformă, dar și pe antreprenorii bistrițeni care încearcă să își mențină angajații, în ciuda crizei care ne afectează pe toți.” a notat Ionuț Simionca pe facebook.

Simionca a vorbit și despre nemulțumirile celor care coordonează unitățile de producție și le promite un parteneriat după câștigarae primăriei: ”Patronii bistrițeni sunt profund nemulțumiți de așa-zisele măsuri de sprijin anunțate de guvern și susțin că IMM Invest este un program nefuncțional, o mare gogoașă electorală.
Pentru mine, dezvoltarea firmelor cu capital autohton este principalul motor al dezvoltării Municipiului Bistrița. După ce voi fi ales primar, voi fi principalul partener al firmelor bistrițene și voi face tot ce îmi stă în putere să le ajut să își revină după criză și să prospere.” a mai spus Simionca.

Share.

About Author

Lasă un comentariu