Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Nouă mașini accidentate din cauza unui camion cu pietriș care s-a răsturnat. DN17 strangulat la Unirea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un camion încărcat cu pietriș, care s-a răsturnat pe marginea drumului este la originea unui accident în lanț în care au fost implicate 10 mașini pe DN 17, în Unirea.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române pe DN17 (E58), în Unirea  un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat pe marginea drumului, după care mai multe vehicule (nouă cu totul) pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, s-au tamponat. ”Potrivit primelor date, trei persoane au suferit leziuni ușoare. Circulația este oprită, fiind deviată pe o stradă laterală” este informația publicată pe site-ul Centrului Național Infotrafic în această seară.

În urma accidentul care s-a produs în jurul orelor 18,33 o persoană de 52 de ani a fost rănită în zona coapsei și transportată la Spital.

Potrivit comunicatului IPJ BN , conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate ( încărcată cu piatră) care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat.

Accidentul a fost soldat cu rănirea unui bărbat de 53 de ani, din Livezile, conducător al unuia dintre autoturismele avariate și care a fost transportat la spital.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, anunță poliția

Traficul la iesirea din Bistrița a fost strangulat ore în șir și s-a circulat pe o variantă ocolitoare, la indicațiile agenților de poliție

Share.

About Author

Lasă un comentariu