Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Profesoara Silvia Galben este candidata PMP pentru presedinția Consiliului Județean. A candidat și anul trecut la europarlamentare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Mișcarea Populară a anunțat astăzi candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean la alegerile din 28 septembrie: este vorba de profesoara Silvia Galben, secretarul general al filialei.

Silvia Galben s-a mai confruntat cu alegerile din postura de candidat, după ce anul trecut la europarlamentare a fost singura bistrițeancă pe lista națională

Îmi doresc să oferim și la Primăria Bistrița, și la conducerea județului, o alternativă la politica dusă în ultimii ani de partidele tradiționale, PSD și PNL. Îmi doresc să aducem cât mai multe fonduri europene și să avem o voce care contează pe plan regional. Bistrița-Năsăud trebuie să recupereze decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal, iar administrația județeană trebuie să fie făcută în beneficiul cetățeanului, nu în avantajul clientelei de partid. Mi-am propus să aducem apă, canalizare, gaze și asfalt la poarta fiecărei gospodării din județ, să avem spitale și școli moderne, să încurajăm și să sprijinim investițiile, să digitalizăm activitatea Consiliului Județean. Datorită formației mele de profesor, o să mă preocup, în mod special, de modernizarea și dotarea corespunzătoare a școlilor din județ”, a precizat Silvia Galben într-un comunicat de presă .

În același comunicat de presă, președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț  Simionca susține că locuitorii județului ar fi dezamăgiți de partidele tradiționale: „Locuitorii județului Bistrița-Năsăud sunt profund dezamăgiți de politicienii partidelor tradiționale, PNL și PSD, care ne-au ținut pe loc și ne-au condamnat la subdezvoltare. Am vorbit cu sute de bistrițeni doar în ultimele zile și mi-am dat seama cât de mare este dorința de schimbare. Și eu, și Silvia Galben, suntem capabili să schimbăm administrația, să facem exact ceea ce oamenii își doresc”.

Silvia Galben va candida împotriva candidaților a două alianțe:  alianța de stînga, PSD-ALDE-Pro România-UDMR  l-a înscris în cursă pe actualul presedinte al CJ, Radu Moldovan, în timp ce din partea Alianței de deapta, PNL-USR-PLUS candidează fostul prefect, Stelian Dolha, cel care și-a cerut suspendarea pentru a putea candida pentru presedinția Consiliului Judetean.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu