Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha: ”Au trecut vremurile în care oamenii se mulțumeau cu asfaltarea unui drum, acum așteptările de la o viață decentă înseamnă altceva” VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha, fostul prefect care a demisionat din funcție pentru a putea candida la funcția de președinte al Consiliului Județean din partea PNL, scrie într-o postare pe facebook că oamenii, inclusiv cei din comunitățile mici  au cu totul alte așteptări acum de la cei care candidează și că a trecut vremea în care să li se pară suficient că îți asumi să faci drumuri, acces la apă sau utilități.

Dolha spune ca alegătorii au înțeles că asta face parte din fișa postului, dar că asteptările de la conducatori depăsesc acest cadru și că, mai ales după contactul cu lumea de dincolo de granițe vor cu totul altceva. Candidatul PNL susținut de USR și PLUS a exemplificat cu  ce a discutat cu locuitorii din Leșu, unde  a fost în precampanie în weekend. ” Locuitorii din Leșu, asemenea altor membri ai unor comunități mici din Bistrița-Năsăud cu care m-am întâlnit, au așteptări mari de la viitor și vor de la cei care îi vor conduce să fie pe măsura provocărilor lumii în care trăiesc. Au trecut vremurile în care un drum cât de cât pietruit ori chiar asfaltat, care să-i lege de lumea de dincolo de granițele comunei, sau aducțiunea de apă și eventual toaleta în casă să fie maximum de asteptări pe care să le aibă de la o viață decentă. Locuitorii din Leșu vor pentru ei și mai ales pentru copiii lor o altfel de viață, iar un trai bun la standardele din 2020 înseamnă altceva decât însemna în urmă cu 10-12 ani.” a scris Dolha.
Și că asta se întâmplă în pofida faptului că nevoile de bază pe care ar fi trebuit să le rezolve o administrație judeteană, până acum,de genul apă și canalizare sau acces la gaz în gospodării  au rămas tot  în același stadiu, de promisiuni: ”Da, ei recunosc că destul de puțini au apă în case și canalizare, gazul lipsește cu desăvârșire în comună, cum se întâmplă în cea mai mare parte din zonele rurale din județ, dar aceasta nu-i împiedică sa-și dorească și să creadă că și pentru cei din Leșu se poate mai mult. Împreună putem reclădi acest județ, odată cu România. Împreună, comunitate cu comunitate, legați de aceeași viziune, vom arăta că SE POATE duce o viață bună și în acest județ” a mai scris Dolha. 

Dolha se luptă pentru funcția de presedinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din partea PNL, fiind susținut de USR-PLUS cu  presedintele de 8 ani  al CJ și al PSD, Radu Moldovan  care candidează din partea unei alianțe de stânga PSD-PRO România și Alde, la care s-a raliat și UDMR-ul.  Fostul prefect i-a reprosat într-o emisiune la BEX TV lui Radu Moldovan și PSD-ului că i-au amăgit pe oameni cu cifre umflate în campania din 2016 pe care acum le ascund și nu și le mai asumă. Dolha i-a mai repusat preesedintelui CJ că a umplut instituțiile și companiile din subordine , inclusivAquabis cu rudele și clientelă de partid în detrimentul specialiștilor:

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu