Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rodica Dobraniș este de astăzi candidat oficial la Primăria Bistrița. Ce mesaj a postat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Antreprenorul Rodica Dobraniș și-a înscris astăzi, oficial, candidatura la Primăria Bistrița la Biroul electoral Municipal. Candidatura administratorului retelei de supermarket-uri Atlantis a fost depusă alături de cea a listei pentru consilieri a POL, Partidul Oamenilor Liberi.

Rodica Dobraniș a postat și un mesaj pe facebook pentru cei care merg la vot: ”În mod normal, lucrurile trebuiau să stea altfel în acest oraș. În mod normal, oameni integri și competenți ar trebui să fie la conducere. În mod normal, nevoile bistrițenilor ar trebui să fie auzite de administrație.

Atunci când nimic nu mai e normal, locuitorii își iau viața în propriile mâini și aleg să își conducă orașul. Bistrițenii vor conduce Bistrița și o vor scoate din criză!

Noi am făcut azi primul pas, vă așteptăm alături de noi”  a mai notat Rodica Dobraniș.

Invitată în studioul BEX TV Rodica Dobraniș a explicat de ce s-a decis să candideze: ” Am stat 30 de ani si am asteptat sa vad o schimbare, sa văd ceva bun în orasul Bistrița si nu s-a întâmplat nimic până acum. Ășa că am decis să o fac eu. Să schimb totul ”. În topul problemelor identificate în privința Bistriței Rodica Dobraniș a enumerat : risipa banului public, birocrația, curățenia și situația gunoaielor, cersetorii de pe strada, traficul din oras , străzi neastfaltate de prea multă vreme, situația pârtiei de schi  facute pentru o anumită categorie de persoane, dar pentru care este obligată să contribuie toată lumea.

Share.

About Author

Lasă un comentariu