Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum arată lista liberalilor pentru Consiliul Local Bistrița și ce candidați surpriză are

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc, președintele și candidatul liberalilor la Primăria Bistrița  a anunțat astăzi numele consilierilor locali propuși de PNL în alegerile din 27 septembrie Conform uzanțelor prima poziție pe listă este ocupată de Ioan Turc, urmat de fostul consilier județean Florin Urâte, președintele asociației Oamenilor de afaceri liberali.

A treia poziție pe listă îi aparține lui Ioan Peteleu, consilier local cu multe mandate la activ. Tudor Filip, prim-vicepresedintele de la organizația municipală, director la Scoala Postliceală Henri Coandă este locul 4 pe lista liberalilor. Urmează trei nume mai puțin cunoscute: Doina Macarie, Ionel Rusti și Tiberius Brici, pentru ca pe poziția a 8-a să se afle antreprenorul Cristian Munthiu, urmat de președintele municipal Sorin Hangan și liderul de grup al liberalilor din Consiliul Local. Un alt consilier local al PNL, Mioara Gaga Seica a fost trecută pe poziția a 13-a, iar Mihai Sărmășan e abia  pe poziția a 17-a.

Tot pe lista PNL mai apare avocatul Ioan Someșan pe poziția a 15-a și un foarte tânăr inginer, Marius Chetan (locul 14).

Liberalii și-au depus lista de candidaturi pentru Consiliul Local Bistrița respectiv cea a lui Ioan Turc pentru Primăria Bistrița, cu susținerea USR si PLUS în cursul acestei dimineți.

Share.

About Author

Lasă un comentariu