Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă în Leșu: un copil de 9 ani cu arsuri transportat cu elicopterul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD în această după amiază la Ilva Mică pentru a prelua un copil de 9 ani care a suferit arsuri serioase într-un accident produs pe când lucra alături de părinții săi.

Conform primelor date anunțate de polițiști  astăzi, în jurul orei 12.00, în localitatea Lunca Leșului, un băiețel de 9 ani, din Ciosa, comuna Tiha Bârgăului, ar fi stropit cu combustibil o grămadă de deșeuri, după care le-a aprins, însă din neatenție, i-au fi luat foc hainele. Copilul a suferit arsuri semnificative în urma accidentului. Polițistii spun

Copilul se afla împreună cu părinții în zona respectivă, unde desfășurau activități agricole, precizează politia care continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă și va stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Copilul ars a fost preluat de echipajul SAJ si a fost stabilizat. Conform unei evaluări preliminare, acesta prezintă arsuri de gradul I și II pe mai bine de jumătate din suprafața corporală. A fost predat echipajului de  terapie intensivă mobilă SMURD pe traseu, care l-a pregatit pentru a fi predat, pe raza localității Ilva Mică, intr-o locație în care aeronava medicala va putea ateriza, elicopterului SMURD de la Baza Aeromedicala Jibou, județul Sălaj. Intervenția este în dinamica.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu