Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un incendiul devastator a mistuit o fabrică de cherestea din Valea Mare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un incendiu de amploare  la o fabrică de prelucrarea a lemnului, in localitatea Valea Mare, comuna Sant, izbucnit vineri noaptea a dus în cele din urmă la prăbușirea unei hale.

Șapte echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările devastatoare începând cu Garda de Intervenție Sângeorz Băi cu două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere, primele ajunse în zonă  două echipaje de pompieri cu autospeciala de lucru la înălțime si o autospeciala de stingere de la Secția de Pompieri Năsăud și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din zona Rodna, Șanț.

Incendiul a fost găsit în faza de ardere generalizată la un depozit de cherestea, hală de gatere și hală de prelucrare a lemnului. Exista pericol de extindere la imobilele învecinate cu destinație locuințe unifamiliale, precum și la vegetația/fondul forestier din apropiere.”a transmis ISU care la finalul intervenției a anunțat ” Primele echipaje de pompieri militari și voluntari ajunse la locul solicitarii au reușit să protejeze vecinătățile ( imobile și fondul forestier). Incendiul este localizat.  Hala depozitului construit din lemn s-a prăbușit, nu sunt victime. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor.

Share.

Lasă un comentariu