Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc: ”strada Tărpiului-oglinda performanței administrației PSD a Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița  s-a întâlnit cu locuitorii de pe strada Tărpiului, la solicitarea acestora. Oamenii au vrut să-i arate la fața locului cum se prezintă o stradă din Bistrița: fără asfalt, iluminat public și gaz.

Am fost pe strada Tărpiului, cea mai lungă stradă din oraș, pentru a vorbi cu oamenii despre cea mai importantă problemă a lor: lipsa asfaltului, a iluminatului public și a gazului. Miile de concitadini care locuiesc în zonă sunt obligați să îndure praful, noroiul când plouă și bezna în fiecare noapte.

Performanța actualei administrații PSD este o porțiune de asfalt de câțiva metri, cu cocoașă, care mai încetinește viteza mașinilor. Le-am spus oamenilor că, la fel ca și ei, mulți alți bistrițeni se confruntă cu aceste neajunsuri. Le-am reamintit faptul că am cerut Primăriei să nu mai arunce banii turnând asfalt peste asfalt pe străzi bune și să concentreze resursele către problemele reale ale cetățenilor.” a scris Turc pe facebook .

Liderul liberal spune că modernizarea străzilor de pământ nu mai poate aștepta: ”Ținând cont de faptul că strada Tărpiului este tranzitată zilnic de mașinile grele ale Supercom, care duc gunoiul la groapa de la Tărpiu, mărind disconfortul riveranilor, strada pe care locuiesc ei va fi considerată prioritate pentru mine și pentru Alianța PNL-USR-PLUS. Modernizarea tuturor străzilor de pământ din oraș, acolo unde oamenii plătesc impozite la fel ca oricare alții, nu mai trebuie să aștepte.”

#SePoate!

Share.

Un comentariu

  1. Pe strada Tărpiului circulă zilnic cei 5.000 de muncitori de la Leoni, elevii Liceului Agricol, angajații Direcției Sanitr-Veterinare, dar și zecile de agricultori de pe raza judetului care sosesc la Bistrita cu trenul si au treabă la Agentia de Plăti si Interventii în Agricultură (APIA). De asemenea, accesul spre Cimitirul Municipal Bistrița se face tot pe strada Tărpiului.
    Cu toate astea, strada Tărpiului a fost ignorată în cele 3 mandate a lui Ovidiu Crețu, deși reprezintă o arteră de maxim interes pentru zona Industrială a Bistritei. Incă din 2015 primaria Bistrita a comandat expertiză tehnică şi studiul de trafic pentru obiectivul de investiţii “Reabilitarea şi modernizarea străzii Tărpiului”, după care Crețu a uitat de acest proiect ca si de altele la fel de importante pentru comunitate si s-a ocupat de tot felul de găinării.

Lasă un comentariu