Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca(PMP) și-a lansat programul în zece puncte majore pentru Bistrița. Eugen Tomac și Cristian Diaconescu prezenți la lansare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zece puncte majore are proiectul pentru Bistrița, lansat astăzi de Ionuț Simionca, presedintele județean al PMP care candidează pentru funcția de primar al municipiului. Lansarea programului, organizată în Parcul Municipal i-a a avut drept invitați pe președintele național Eugen Tomac și pe fostului ministru de externe Cristian Diaconescu.

Ineditul prezentării făcute pe cartoline mari a fost faptul că detaliile tehnice ale proiectelor propuse, între care o linie de tren de mare viteză sau amenajarea cu promenadă a râului Bistrița au fost făcute prin randare, adică procesare computerizată a unui model 3 D, realizat de experți.

”Noi reuşim să facem aceste lucruri, dar schimbarea vine doar în urma unirii noastre, a tuturor bistriţenilor. Reuşim să schimbăm Bistriţa, reuşim împreună. Împreună cu echipa mea de profesionişti care a făcut performanţă fiecare la locul lui de muncă, am încredere că vom reuşi să punem Bistriţa pe harta României, să fie un etalon în ceea ce înseamnă administraţie locală, curăţenie, să se vorbească de noi, bistriţenii, cu cinste şi mândrie. Asta îmi doresc de la Bistriţa şi cred că asta îşi doresc şi bistriţenii. De prea mult timp am rămas blocaţi în timp. De 30 de ani nu s-au făcut lucruri extraordinare la Bistriţa, utile pentru bistriţeni şi am rămas codaşi şi la dezvoltare, dar şi la nivelul traiului”, a declarat  Ionuţ Simionca în preambul prezentării.

Eugen Tomac a explicat că a ajuns în prima zi de campanie la Bistrița pentru că și-a dorit să transmită un mesaj de suport pentru un politician din noul val al schimbării, cum îl consideră pe Ionuț Simionca: ”Am vrut să dăm un mesaj important,să transmitem un mesaj de suport total pentru un  om politic nou pe care l-a dat pentru România, municipiul Bistriţa. Ionuţ Simionca nu este doar un politician care îşi doreşte schimbarea, el vine să transmită un nou val necesar reaşezării municipiului Bistriţa. Pentru Bistriţa, mesajul lui este foarte clar: Vă doriţi un nou început? Aveţi soluţia în faţa dumneavoastră. Sunt absolut convins că pe 27 septembrie vom avea aici la Bistriţa un vot istoric şi ne dorim ca acest vot să vină din convingere şi să fie susţinut candidatul care are şansa, îşi doreşte şi a demonstrat că vrea, ştie şi poate” a mai spus Tomac.

Share.

About Author

Lasă un comentariu