Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc: ” Școala va începe cu microbuz școlar și pentru locuitorii din Târpiu”.Ce intenționează să facă liderul liberal(PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ioan Turc, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița a făcut un apel la administrația publică a municipiului să bugeteze de urgență  o linie pentru  transportul la școală a copiilor de pe strada Tărpiu. ” La întâlnirea cu oamenii de pe strada Tărpiului, aceștia s-au plâns și de faptul că elevii din familiile ce locuiesc aici nu beneficiază de un microbuz școlar, care să-i transporte la școlile din oraș. Fac un apel public ca Primăria municipiului Bistrița să ia act de această situație și să bugeteze extinderea traseelor pentru transportul elevilor la și de la școală, inclusiv al celor din zona străzii Tărpiului ” a transmis Ioan Turc.
Turc a explicat și că bugetul pentru transport a fost ajustat recent din considerente dubioase și că daca municipalitatea nu va găsi o soluție până la începerea școlii, va lua, personal, problema în mâini : ”Știu că bugetul pentru transportul public local a fost recent diminuat într-un mod nepermis, pentru ca banii să meargă spre campania electorală a PSD, prin angajarea unor cheltuieli care nu au legătură cu nevoile reale ale cetățenilor.
În situația în care problema nu va fi rezolvată până la începerea noului an școlar, voi găsi personal soluția financiară pentru închirierea unui microbuz școlar de la Transmixt, astfel încât și copiii de pe strada Tărpiului să aibă parte de transport înspre instituțiile de învățământ. Practic, îi asigur pe acești bistrițeni oropsiți de indiferența administrației locale că școala va reîncepe cu microbuz și pentru elevii de aici”  a anunțat Ioan Turc.
(Publicitate Electorală Cod mandatar financiar PNL BN 21200012)
Share.

About Author

Lasă un comentariu