Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Simionca, în contextul preocupărilor pentru deschiderea școlilor: ”nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ionuț Simionca, candidatul PMP la Primăria Bistrița vorbește într-o postare pe facebook despre  îngrijorarea  părinților legate de condițiile în care se vor deschide școlile: ” Am stat de vorbă astăzi cu o mulțime de părinți și elevi din Bistrița. Aceștia și-au manifestat îngrijorarea legată de începerea școlii, în condițiile în care nu toți copiii vor primi măști gratuite, iar unitățile școlare nu sunt pregătite să asigure condiții de igienă elementare” a scris Simionca pe facebook.
El spune că le înțelege îngrijoarea și le face o promisiune: ” Le Înțeleg îngrijorarea și îi asigur că, după 27 septembrie, din poziția de Primar al Municipiului Bistrița, voi asigura toate condițiile de sănătate și siguranță în școli, inclusiv măști pentru elevi și cadre didactice. În loc să irosim banii publici pe lucruri inutile în orașul nostru, mai bine folosim acele fonduri pentru a ne proteja copiii în fața pandemiei de coronavirus. Nimic nu este mai important decât sănătatea și educația copiilor noștri! #SchimbămBistrița #ReușimÎmpreună #SănătateaCopiilor
transmite Ionuț Simionca.
Comandat: Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud
CUI: 21200020
Share.

About Author

Lasă un comentariu