Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca, întâniri cu bistrițenii din zona industrială (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca a discutat marți după-amiază cu oamenii din zona platformei industriale a orașului:

Am avut astăzi plăcerea să stau de vorbă cu bistrițenii de pe platforma industrială și să le prezint soluțiile pe care le voi pune în aplicare după 27 septembrie, în calitate de primar, la problemele de infrastructură ale municipiului.

Am întrunit o largă susținere pentru construcția de parcări semiîngropate și supraetajate, pentru trenul urban, pentru park&ride, pentru extinderea și modernizarea transportului în comun, pentru construcția de piste de biciclete care să le permită bistrițenilor să meargă cu bicicleta la treabă.

Soluții pentru îmbunătățirea calității vieții bistrițenilor există, lipsește doar un Primar cu viziune care să ducă Bistrița la același nivel cu alte capitale de județ din Ardeal.

Vă sunt recunoscător pentru sprijin și vă asigur că, pentru a rezolva problemele dumneavoastră, voi fi cel mai serios și mai muncitor Primar al Bistriței ” a transmis Ionuț Simionca.

 

Material comandat de  Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud
Cod mandatar : 21200020

Share.

Lasă un comentariu