Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc: ”am discutat cu premierul despre procesul de modernizare a Bistriței” VIDEO (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc  spune într-o postare pe facebook ce a discutat cu premierul în vizita de la Bistrița pe marginea proiectelor de dezvoltare a orașului:

”- Construirea de parcări rezidențiale și nerezidențiale;

– Realizarea unui complex modern cu creșă și grădiniță, prin Compania Națională de Investitii. La deplasarea prin Parcul municipal, i-am arătat premierului locul unde consider că este oportună această investiție (actuala grădiniță “Dumbrava Minunată”);

– Reabilitarea stadionului municipal, tot prin Compania Națională de Investiții, după clarificarea situației juridice a acestuia.

Bistrițenii merită un standard de viață similar cu cel oferit de orașele moderne din Ardeal” a scris Ioan Turc într-o postare pe facebook .

 El a reamintit și de episodul din 2007 cand cu Ludovic orban ministru al Transporturilor a reușit reabilitaea DN 17 prin Bistrița, confirmat și de premier î vizita de la Bistrița: ”În anul 2007, când Ludovic Orban era ministru al Transporturilor și eu viceprimar al Bistriței, am insistat și am găsit înțelegere pentru realizarea celei mai mari investiții din 1990 până în prezent, anume reabilitarea Drumului Național 17 și prin intravilanul municipiului nostru. Acum, centura Bistriței, amânată atâția ani, va fi tratată cu prioritate, în cadrul proiectului de drum expres Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava.

#SePoate și la Bistrița!

Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, 

CUI mandatar financiar: 21200012)

Share.

Lasă un comentariu