Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce a găsit Ionuț Simionca(PMP) pe străzile periferice ale Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca s-a întâlnit cu locuitorii de pe două srăzi ai cartierului Unirea și a constatat că lipsa utilităților elementare în localitățile componente Bistriței e aproape regulă.
M-am întâlnit cu locuitorii cartierului Unirea, de pe străzile Viile cu pomi și Ulmului, care mi s-au plâns de aceleași probleme ce caracterizează cartierele periferice ale Municipiului Bistrița: străzi neasfaltate, absența apei potabile și a canalizării, lipsa creșelor” scrie Ionuț Simionca într-o postare pe facebook .
Și are și o concluzie care ține loc de asumare: ”Bistrițenii au nevoie de un primar care să ofere condiții civilizate de viață în întreg orașul. Nu este permis să avem în Municipiul Bistrița cetățeni de mâna a doua! Am convingerea că, în 27 septembrie, bistrițenii tăcuți, care muncesc și își văd liniștiți de treburile lor, vor sancționa drastic la vot partidele tradiționale, PSD și PNL, pentru lipsa de legătură cu realitatea gri a vieții in cartierele de la periferia Bistriței”
Material comandat de  Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud
Cod mandatar : 21200020
Share.

Lasă un comentariu