Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Transmixt Bistrița: ”cum pot beneficia de gratuitate elevii bistrițeni pe mijloacele de transport în comun

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Transmixt SA, operatorul bistrițean de transport urban de călători le transmite elevilor că pot beneficia de servicii gratuite de transport dacă folosesc un card subvenționat pus la dispoziție de companie.

”În baza noilor reglementari legale, puteti beneficia de gratuitatea transportului public in municipiului Bistrita si cartierele apartinatoare. Gratuitatea se acorda pe cardul galben de transport care poate fi obținut de la dispeceratul Transmixt de pe str. Rodnei, zona Garii” anunță operatorul de transport de călători într-un comunicat de presă

Pentru obtinerea cardului galben de transport elevii vor strebui să prezinte  dispecerului de serviciu: copia lizibila a carnetului de elev “vizat prin stampila pentru anul in curs”, completat integral cu datele voastre, inclusiv numarul matricol si datele scolii emitente.

Pentru copiii preșcolari sau din clasa pregătitoare (5-7 Ani) Transmixt cere pentru acordarae gratuității : adeverinta emisa de unitatea de invatamant, in original,- certificatul de nastere, în copie.

Transmixt precizează că acest card care este netransmisibil va fi incarcat cu călatorii gratuite nelimitate valabile 30 de zile pe orice linie de transport public. în plus cardurile vor avea asociată in baza de date o imagine digitala a beneficiarului. ”Poza o puteti prezenta la ghiseu pentru a fi scanata (si restituita) sau vi se va face o poza cu dispozitivele sistemului de emitere carduri de transport.” precizează operatorul de transport

Ce precizări mai face Transmixt:

”Pentru cei care depuneti si cerere scrisa model anexat in link (https://www.facebook.com/groups/transmixtgrup/files), cardul poate fi incarcat cu calatorii gratuite pentru mai multe perioade de 30 zile pana la orice data anterioara finalului de an școlar, conform solicitarii scrise, fara a mai fi nevoie sa va prezentati la dispecerat pentru reincarcarea cardului. Deasemenea, ne puteti oricand solicita in scris anularea abonamentului/lor emise la cerere si neexpirate (aflate in perioada de valabilitate).

Cardul (imprimatul) costa 6 lei. Cardul se validează la urcarea in mijlocul de transport, iar documentele se depun o singura data într-un an scolar, în prima luna in care se solicita abonamentul gratuit.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu