Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cel mai tânăr candidat de primar din județ are 23 de ani și se bate cu un primar cu multe mandate. Ce-l deosebește de cel de-al doilea clasat în clasamentul tinereții

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cel mai tânăr candidat la funcția de primar din județ are 23 de ani și de abia a împlinit vârsta validării candidaturii.

Ionuț Vlasin, candidează pentru funcția de primar la Șintereag, de abia a împlinit 23 de ani, (în 16 august, anul acesta) este student la Facultatea de Construcții și, așa cum a explicat într-o emisiune la BEX TV a luat decizia să candideze pentru că a simțit că Sintereagul are nevoie de un alt fel de primar, adecvat provocărilor prezentului si mai ales celor ale viitorului.

E cu doi ani mai tânăr decât cel mai tânăr candidat al Alianței  PSD_ALDE-PRO România, anunțat cu tam tam de Radu Moldovan, vineri la o reuniune  organizata in curtea Muzeului de tineretul PSD. David Sabo de la PSD  e fiul fostului primar din Șanț, Ioan Sabo, demis la începutul anului după o hotărâre definitivă de incompatibilitate. David Sabo (foto 2) a fost anunțat drept cel mai tânăr candidat de primar din județ al Aliantei  PSD-ALDE-PRO România.

Spre deosebire de candidatul de la PSD care l-a aruncat în luptă pentru a contabiliza voturile potențiale ale  tatălui, mult prea bolnav pentru o candidatură, cel de la USR si-a convins părinții să-l susțină într-o luptă deloc ușoară cu un primar, Ioan Bob, din vechea generație, cu foarte mandate în spate. Ionuț Vlașin are de partea sa foarte mulți tineri pe care i-a mobilizat să renunțe la pasivitatea civică și să-l susțină, așa cum a explicat într-o emisiune la BEX TV.

Cum e cu mandatul-mostenire de familie

PSD nu este la prima tentativă de a preda candidatura la primărie pe post de moștenire de familie. În trecut unul dintre fiii defunctului primar din Rebrisoara, Ioan Bodiu a candidat în locul tatălui, fără șanse de reusită, mandatul fiind castigat de actualul primar, Ioan Clapău. Într-o situație similară, acum mai bine de un deceniu, în care a decedat fostul primar din Budacu de Jos, PSD a încercat sa-l inlocuiască cu soția acestuia, însă electoratului nu i-a plăcut ideea și l-a votat pe cel care deține și în prezent mandatul, pe Florin Simionca, candidatul pe atunci al PDL, între timp trecut și el la PSD.

Share.

About Author

Lasă un comentariu