Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dan Dumitru Ciobănică: ”trebuia să avem o piață modernă de 30 de ani” (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul Partidului Verde la Primăria Bistrița a abordat într-o postare pe facebook problema lipsei pieței pentru producători, o condiție fără de care grupurile de producători nu pot funcționa :

”O piață agroalimentară modernă trebuia să avem de 30 de ani. Primul lucru care trebuia făcut, pentru a pune pe picioare grupurile de fermieri și producători, pentru a susține producția locală și comerțul civilizat. Lipsa unei viziuni ne-a adus în acest moment în care importăm produse și mâncare în sistem industrial. Am contracandidați care au fost viceprimari direct responsabili cu investițiile, dar rezultatele sunt sub așteptările bistrițenilor. PNL și PSD, viceprimarii Turc și Niculae, ne promit de toate dar până acum aceste lucruri trebuiau rezolvate ” scrie candidatul Partidului Verde.

Ciobănică a vorbit și desre alimentație sănătoasă și despre masa caldă pentru scolari, un alt proiect al său despre care vorbește și în calitate de antreprenor din industria Horeca,  : ”Masa caldă pentru școlari nu trebuie să fie un slogan, așa cum a fost până acum, ci o realitate. Vrem ca toți copiii noștri să mănânce sănătos, vrem ca în loc de chioșcuri pline cu napolitane și alte E-uri să avem cantine și mâncare sănătoasă? Atunci hai să le facem, nu să le discutăm o dată la patru ani.

Ca unul care lucrez în alimentație publică de foarte mulți ani știu ce înseamnă produse de calitate, iar aceste produse le găsim în grădinile și solariile bistrițenilor din județ. Hai să-i sprijinim pe ei și să le asigurăm copiilor noștri o masă proaspătă și sănătoasă. Și verde, binențeles. #Bistrițaverde !” 

 

Material electoral realizat la comanda Partidului Verde, filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Simedia Grup SRL, cod mandatar 21200091)

Share.

Lasă un comentariu