Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Câți profesori din Bistrița au ieșit pozitiv la testele pentru Covid 19. Testarea afost gratuită, plătită de municipalitate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Patru cadre didactice din municipiul Bistrița au teste pozitive pentru SARS COV 2, iar un rezultat al analizelor pentru un al 5-lea  a ieșit incert la două testări succesive. Este vorba de rezultatele testării unui număr de 285 de cadre didactice, făcute la Spitalul Județean înainte  de începerea noului an școlar.

Potrivit unei informări de presă municipalitatea a transmis Spitalului Județean o listă cu 398 de persoane, personal didactic și nedidactic, însă la testările Covid 19  s-au prezentat doar 285 din total.

”Din totalul celor înscriși, s-au prezentat pentru testarea programată în perioada 7-11 septembrie 285 de persoane. În cazul a 4 dintre acestea, rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv, iar în cazul unei persoane, rezultatul a fost de două ori incert, în această situație testarea fiind repetată astăzi, 15  septembrie” a transmis  Spitalul Județean de Urgență printr-un comunicat de presă. Potrivit Institutiei Prefectului doi dintre cei testați pozitiv lucrează la Liceul privat Logos, iar alti doi ar fi angajați la LPS Bistrița.

Testarea a fost gratută, fiind plătită din bugetul local pentru care Consiliul local a alocat recent 300 000 de lei

 

Sursa foto: Stirile Protv

Share.

About Author

Lasă un comentariu